Keanu

AmazingNature's CoolCliffhanger

Svartmarble (BEN n 22)
Född 14 februari 2005
Mor: Kattkompaniet's Inka (BEN n 22 33)
Far: Back To Basic's Sir Cliff (BEN n 22)

Stamtavla

Keanus fotoalbum

Keanus utställningar

Keanus kattungar

Val av namnet CoolCliffhanger:
Val av namnet Keanu:Keanu är verkligen mattes bebis. Han tycker om alla människor och vill alltid vara med när vi har besök, men han älskar matte och måste pussa och pussa och pussa henne så ofta det går :-). Han vill ofta ligga på mattes axlar och mysa där och somnar ibland!

Utöver ett utmärkt temperament har Keanu ett underbart marble mönster! När kullen Inka x Cliff planerades var det för att få fram fina marble bengaler vars mönstret skulle inte vara den vanliga tabby mönstret. Resultatet blev en mycket snygg marble kull när det gäller just mönstret. Det var inte meningen att spara en hane hur denna kullen, men det var helt enkelt omöjligt att sälja denna underbare lille pojke som dessutom blev helt kär i matte vid nio veckors ålder och följde henne överallt. Keanu har utvecklat till en snygg vuxen bengal.

Med hans utmärkt temperament charmerar han alla på utstälnningar och gör så bra reklam för vår underbara ras.

Keanu har varit en gentleman med alla sina tjejer, även dem som "bara kom på besök", men favoriten är utan tvekan Sweetie. Keanu har också varit en underbar pappa för sina små. Han har alltid varit försiktig med dem,  tagit hand om dem och lekt med dem.

Nu är Keanu en lycklig kastrat och lever här hemma ihop med sin älskade Sweetie och fem av barnen: Funky, River, Névé, Teva och Indigo. Dessutom tar han hand om vår lilla nya bengal tjej Uncia.

Favorit leksak: En stor grå mjuk råtta från Ikea; sedan kommer nog de tyska kattmynta fiskarna
Favorit sovplats:
På en kattsäng på soffan, i någon av kattsängarna på "kattsängshylla", i handfattet i badrummet eller i babysittern.
Favorit sysselsättning:
Mysa, gosa, leka, kela
Det han tycker om:
Såsen i Whiskas blötfoder, räkor, kokt kyckling med smör på och RC Outdoors.
Det han inte tycker så mycket: om:
Han är tyvärr inte så glad i råttkött. 
Mysiga och roliga vanor och idéer:
lägga sig på mattes rygg och mysa där! Sova i hansfattet!
Mindre mysiga och roliga vanor idéer (ur mattes och husses syn på saken): Hoppa hela tiden på mattes rygg för att kunna ligga på axlarna... mysig när han är kloklippt , men annars :-(!