Sienna

AmazingNature's Haunting Feeling

Svart spotted (BEN n 24)
Född 21 november 2006
Mor: Asiakattz Fire n Ice (BEN n 24 31)
Far: AmazingNature's CoolCliffhanger (BEN n 22)

Stamtavla

Siennas fotoalbum


Val av namnet Haunting Feeling:
Val av namnet Sienna: Detta fina namn fick hon när hon bodde i Jönköping. Vi tyckte att det passade henne mycket bra så hon fick behålla namnet. Detta namn har flera betydelse och vi vet inte varför hon fick detta namn, men för oss är här Sienna ett engelska benämning för en färg i brun/röd nyans (franska Terre de sienne).Sienna påminner oss så mycket om mamma Icy i samma ålder! Hon är en otroligt kelig tjej som spinner så fort man pratar till henne. Och förstås har hon Icys dricktekniken: Tassen måste var i vattnet och hon använder den som "skål" och dricker "ur" den. Vilka idéer!!

Temperamentmässigt är hon liksom pappa Keanu och mama Icy, PERFEKT!

Utseendemässigt är inte Sienna en WOW svartspotted bengal, men hon har några bra egenskaper som man inte kan blunda för:  hon har spotted bakben (kanske inte lika perfekt som sin mamma, men ändå), någonting som jag tycker är viktigt, även om det bara är "en liten detalj" för många; Hon har också fått en kraftig svans, en bra nosparti och hak. Och en rakare profil än pappa och mamma, en profil som jag verkligen älskar! Hon har inte fått en lika len päls än syster Sunny, men Siennas päls är absolut av god kvalitet.

När Sienna och Sunny var 17 veckor flyttade de tillsammans till en familj i Jönköping. Tyvärr kom de tillbaka till oss efter fyra månader på grund av allergi. Vi har bestämt oss för att behålla dem.

 

Just nu håller Sunny och Sienna på att hitta sin plats hos Valentine, Maxine och mamma Icy. 

 

Favorit leksak: Playmobildelar eller allt som glider lätt på golvet
Favorit sovplats: Mattes arbetstol, mattes knän, mattes arbetsbord
Favorit sysselsättning: Mysa, gosa, ÄTA
Det hon tycker om: Allt som kan ätas!
Det hon inte tycker så mycket om: få klorna klippta
Mysiga och roliga vanor och idéer: Vi måste få lite mer tid med henne för att uttrycka oss här
Mindre mysiga och roliga vanor idéer (ur mattes och husses syn på saken): Vi måste få lite mer tid med henne för att uttrycka oss här