Sunny

AmazingNature's Haunting Passion

Seal mink spotted (BEN n 24 32)
Född 21 november 2006
Mor: Asiakattz Fire n Ice (BEN n 24 31)
Far: AmazingNature's CoolCliffhanger (BEN n 22)

Stamtavla

Sunnys fotoalbum


Val av namnet Haunting Passion:
Val av namnet Sunny: hennes ansikte full av glitter och
olika sandfärgade nyanser tillsammans med de underbara aquagröna ögonen för direkt mina tankar till sol,
sandstrand och hav :-)Sunny liknar otroligt  mycket sin far i sättet och låter även som honom! Hon måste alltid vara klistrat mot oss och skall pussa och pussa och pussa! Men hon dricker som sin mamma: Tassen måste var i vattnet och hon använder den som "skål" och dricker "ur" den. Mycket roligt att titta på :-)

Utöver ett utmärkt gostemperament (helt naturligt när man kommer från två underbara föräldrar!) mot människor i alla åldrar, är Sunny en mycket fin seal mink spotted flicka med flera  utseendemässigt bra egenskaper: Från mamma Icy har hon tagit en intressant "look", en kraftig svans och hennes bakben är mer än hälften spotted ! Från pappa Keanu har hon fått ett kort silky päls och en fin fuktig nos. Sunny har ingen stripes, inte ens precis bakom frambenen! Jag såg tidigt att denna flicka kunde bli intressant i mitt avelsprogram, men jag lät ändå henne flytta tillsammans med sin syster Sienna till en familj i Jönköping. Tyvärr kom tjejerna tillbaka till oss efter ca fyra månader på grund  av allergi. Vi har bestämt oss för att behålla dem.

Det är inte helt omöjligt att Sunny prova på utställningar, då jag tycker att hon är ett bra exempel på en seal mink spotted bengal.

En kul grej: Sunny låter precis som sin pappa Keanu!

Just nu håller Sunny och Sienna på att hitta sin plats hos Valentine, Maxine och mamma Icy. 

 

Favorit leksak: Playmobildelar
Favorit sovplats: Mattes arbetstol, mattes knän
Favorit sysselsättning: Mysa, gosa, pussa
Det hon tycker om: Whiskas blötfoder
Det hon inte tycker så mycket om: få klorna klippta
Mysiga och roliga vanor och idéer: Vi måste få lite mer tid med henne för att uttrycka oss här
Mindre mysiga och roliga vanor idéer (ur mattes och husses syn på saken): Vi måste få lite mer tid med henne för att uttrycka oss här